Meist

Meie ettevõte Highway Engineering asutati 2015. aastal. See on perefirma, millel on sügavad juured ja rikkalik ajalugu. Meie teekond sai alguse juba 20. sajandi alguses, kui Nikolai Arnoldovitš Pesljakov (1889–1952) alustas kivimurdmistegevust. Firma kasvas välja kivimurdmisest ja kujunes iseseisvaks ettevõtteks, mis on tänaseks võimeline pakkuma parimaid silla hooldus- ja remonditeenuseid üle kogu Eesti.
Oleme neljanda põlvkonna pere-ehitusettevõte, mis põhineb tugevatel väärtustel ja kultuuril, mis moodustavad meie ettevõtte alustala ja määravad meie tegevusstandardi. Meie prioriteedid tulenevad klientide, partnerite ja töötajate vajadustest. Tagame töö õigeaegse teostamise, ostame materjale rahvusvahelistelt partneritelt Suurbritanniast ja Poolast ning jälgime kõigi ohutusnõuete täitmist.
Dünaamilise ja uuendusmeelse ettevõttena uurime pidevalt uusi turuvõimalusi äri arendamiseks ja geograafilise ulatuse laiendamiseks. Oleme uhked oma maine üle, olles olnud alates 2015. aastast usaldusväärne partner riiklike lepingute täitmisel. Oleme uhked, et saame muuta maailma.

Juhtkond

Andrei Anissimov – Highway Engineering OÜ tegevjuht, kõrgeima kategooria diplomeeritud insener. Magistrikraad tehnilistes teadustes (sillaehituse eriala).

Andrei Anissimov alustas oma karjääri geodeesia insenerina 2002. aastal. 2006. aastal asus juhtima ja planeerima asfaldi- ja teetöid ning tegeles kvaliteedi tehnilise järelevalvega. 2008. aastal sai temast teedeehituse projektijuht. Kuni 2015. aastani korraldas ja koordineeris ta esimese kategooria maanteede ehitustegevust. 2015. aastal sai temast Highway Engineering OÜ tegevjuht, kes juhib ja koordineerib kogu teede- ja sillatööde projekteerimis- ja ehitustegevust.

Meie missioon

Meie missioon on tagada Eesti sildade ja tee-ehituskonstruktsioonide ohutus ja vastupidavus.

  • Ohutus. Panustame esmajärjekorras nii oma töötajate kui ka kõigi liiklejate ohutusse.
  • Kvaliteet. Kõikide meie projektide aluseks on kõrged kvaliteedistandardid.
  • Usaldusväärsus. Tagame oma lahenduste usaldusväärsuse ja teostatud tööde vastupidavuse.
  • Vastutus. Oleme teadlikud oma vastutusest ühiskonna ja looduse ees, mistõttu püüame oma töödes vähendada keskkonnamõjusid.